Twee jaar garantie op gebruikte auto bij Autobedrijf H.Kroon.

Het kopen van een gebruikte auto kan een lastig klusje zijn. Het internet staat vol met meningen en testen waardoor je als consument al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe fijn zou het zijn als je op een toch al betrouwbare occasion ook nog eens twee jaar garantie krijgt. En dat is nu precies wat wij aanbieden.

Autobedrijf H.Kroon is een autobedrijf met vestigingen in Veenendaal, Barneveld en Ede. Begonnen in 1977 en in de loop der jaren uitgegroeid naar 3 vestigingen. Sinds 1982 is Kroon dealer van Suzuki, niet met dure glazen panden zodat er voordelig service verleent kan worden en mee gedacht wordt met de klant. Naast het dealerschap van Suzuki kan Autobedrijf Kroon alle merken aanbieden nieuw en gebruikt met behoud van fabrieksgarantie. En staat uw droom occasion er niet bij dan kan er een zoekopdracht afgegeven worden. Ook voor het onderhoud aan alle merken auto’s kunt u bij Kroon terecht.

Wat wil de klant van tegenwoordig?

We zien een enorme toename van privé lease. Een formule waarbij alle risico’s zijn uitgesloten en samengevoegd in één compleet vast gesteld maandbedrag. Dit is dan wel weer alleen beschikbaar voor nieuwe auto’s. Daarom heeft Autobedrijf H.Kroon het Premium plus pakket geïntroduceerd voor Suzuki modellen tot 10 jaar met maar liefst 730 dagen garantie oftewel 2 jaar garantie ! Zo heeft de klant de zekerheid zoals een nieuwe auto. Suzuki scoort al jaren heel hoog in betrouwbaarheidsonderzoeken van o.a. de Consumentenbond. Dit gegeven samen met de pechhulp pas voor heel Europa en nu dus de twee jaar garantie van Kroon maakt een Kroon Suzuki wel een hele verstandige keuze. Het aanbod bij Kroon in occasions waar de twee jaar garantie voor kunnen gelden is dan ook groot met modellen als de Alto, Celerio, Ignis, Splash, Baleno, SX4, S-Cross, Vitara en uiteraard de Swift. Doordat er drie vestigingen zijn is er altijd ruim voldoende aanbod van nieuwe occasions. U kunt vrijblijvend langs komen voor een proefrit of een mooi inruil voorstel van uw huidige auto. Ervaar het geruststellende idee van twee jaar garantie.


Contact met Suzuki Kroon via WhatsApp