Onderhoud

Onderhoud

Suzuki Variabel Onderhoud Systeem

compleet onderhoud voor uw Suzuki!

Met het transparante Variabel Onderhoud Systeem (VOS) zorgt Autobedrijf Kroon uw Suzuki dealer ervoor dat uw Suzuki in optimale conditie blijft voor een scherpe prijs. U weet met de VOS-onderhoudsbeurt exact wat wanneer nodig is en wat de prijs is. Uiteraard wordt het onderhoud uitgevoerd door Suzuki opgeleide monteurs en heeft u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en gemonteerde onderdelen.

Iedere VOS-onderhoudsbeurt bestaat standaard uit een aantal vaste werkzaamheden:

– Het verversen van de motorolie inclusief het vervangen van het oliefilter.
– Bijvullen van vloeistoffen, zoals ruitensproeiervloeistof.
– Uitvoeren van beschikbare software-updates.
– Complete inspectie van uw Suzuki op 32 vitale punten.


 Aanvullende onderhoudswerkzaamheden.

Naast de vaste onderhoudswerkzaamheden van de standaard VOS-onderhoudsbeurt zijn er bij een bepaalde kilometerstand of leeftijd van uw Suzuki aanvullende onderhoudswerkzaamheden voorgeschreven om uw Suzuki in optimale conditie te houden. Deze werkzaamheden zijn exact op uw Suzuki en uw rijgedrag afgestemd, zodat het onderhoud altijd op maat is en u nooit teveel betaalt. Uw Suzuki-dealer geeft u graag een advies op maat.


Gratis Suzuki Mobiliteit Service bij een VOS onderhoudsbeurt.

Bij uitvoering van iedere VOS-onderhoudsbeurt en eventuele reparaties om uw mobiliteit te kunnen garanderen, verlengt de Suzuki-dealer gratis de Suzuki Mobiliteit Service met 1 jaar. Met de Suzuki Mobiliteit Service heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week recht op pechhulp in Nederland, inclusief uw woonplaats, en in Europa. Ook in het geval van een lekke band, verkeerd getankte brandstof of als u uw sleutel verloren bent, kunt u vertrouwen op de Suzuki Mobiliteit Service.


Onderhoud voor alle merken

Tevens kunt u met alle andere merken auto’s ook terecht bij Autobedrijf kroon, wij werken met originele onderdelen voor alle merken en hebben ook voor uw auto een speciaal onderhoudstarief.

Wij noemen dit het PRIMA ONDERHOUD en bestaat uit een reeks vaste werkzaamheden waarbij uw auto op alle vitale punten wordt gecontroleerd.


Wilt u een werkplaatsafspraak maken? Dat gaat heel gemakkelijk online

Maak een afspraak

Contact met Suzuki Kroon via WhatsApp